Jeugsentiment: Back to the 90’s! (die stiekem geweldig waren!)

246ukgm

De jaren 90. Super tijd, met happy hardcore, Spice Girls en cassettebandjes..

5503687_stock-photo-retro-videotape-isolated-on-white

Tegenwoordig zie ik veel party’s en festivals om mij heen die Back to the 90’s gaan. Jeugdsentiment. Heerlijk.

In dit blogje vertel ik je wat ik zo leuk vind (of vond) aan de jaren 90.

Happy Hardcore werd geïntroduceerd. Bekende acts van de happy hardcore waren onder andere Charly Lownois & Mental Theo, DJ Paul Elstak, Party Animals, Nakatomi, Critical Mass en Dune. Wie kent ze niet? Wow, daar hebben we heel wat leuke feestjes mee gehad..

w8ot6hr9dl6oBackstreetboysbsb_lp01

Andere populaire muziek van die tijd:

Captain Jack, Venga boys, Spice Girls, Two unlimited, De Backstreet Boys, Britney Spears, Christina Aguilera, *NSYNC, en we kunnen nog wel even doorgaan. Oh en de danspasjes! En hoe je dan met je vriendinnen die danspasjes oefende. HILARISCH! Ik was echt mega fan van The Backstreet Boys, mijn hele kamer hing vol met posters… Good old times..

Series..

Ik keek altijd naar Beverly hills 90210 met Shannen Doherty en die Hunk Luke Perry. Oei, die serie zouden ze een keer moeten herhalen, net zoals Melorose place, tevens een serie die ik wekelijks bekeek.

tsdbehi-ec091

Maar in de jaren 90, had je ook de opblaas stoelen, deze heb ik zelf nooit gehad maar kan me nog wel herinneren dat ze mega popuiar waren.

opblaasstoel-01-500x500

Een tattooketting, deze heb ik veel gedragen. Met bijpassend armbandje natuurlijk, hihi. En wat zag ik laatst op internet voorbij komen? Juist ja, de tattooketting. Weer helemaal terug!

muvabg1412008499410

De heupketting, deze ontbrak niet in mijn garderobe.

ROX03254A

Slap bracelets of klikarmbandjes, en wat deden ze soms pijn als je ze om je arm “sloeg”

5_526a

5_526a

Ik kocht mijn eerste “echte” telefoon, de pocketline swing, Jee, wat voelde ik me stoer met dat blauwe aparaat (en had deze ook niet zo’n uitschuifbare antenne?)

PocketlineSwing200

Zo kan ik nog wel even door gaan, je had de Mag schoenen (je weet wel, die met dat groene labeltje) schoenen met plateau zolen, gabbers (met de aussies) en de gympen met lichtjes. Het leuke is dat we binnenkort naar een 90’s party gaan! Joehee, Jeugdsentiment. Het Feestje heet “WE LOVE THE 90’S” en is in het Goffertpark in Nijmegen. (zal ik mijn trainingsjasje weer uit het stof halen??)  Ik ben benieuwd. Uiteraard zal ik mijn ervaringen met jullie delen!

De 90’s, wat een toptijd was het eigenlijk. Wie herkent dit ook van de 90’s? Of misschien zijn er nog andere dingen die typisch jaren 90 zijn. Let me know!

4 thoughts on “Jeugsentiment: Back to the 90’s! (die stiekem geweldig waren!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s