“Crème in Blik” van de Hema

IMG_4280[1]

Een tijd geleden, (nou ja, zeg maar ruim 2 maanden..) was mijn moeder jarig. Ik ging naar de hema om daar wat leuke cadeautjes te kopen. Daar kwam ik wat heerlijk beauty producten tegen waaronder dit “Crème in blik”.  Deze is nog niet zo heel lang in de winkel.

Ik vond het zulke grappige blikjes en zo ontzettend leuk! Ik werd er helemaal vrolijk van. Een leuk cadeautje voor mijn moeder en ook voor mezelf!. Deze crème kun je gebruiken voor je handen, gezicht en lichaam. De prijs is ook leuk, voor nog geen €3,- koop je dit schattige blikje.

IMG_4281[1]

De crème is een heerlijke zacht, smeert lekker uit en is niet te dik en niet te dun. Hij trekt snel in de huid en heeft een beetje een fruitachtige geur.

IMG_4282[1]IMG_4286[1]

De geur vind ik wel heel duidelijk aanwezig en ik zou hem niet gebruiken in combinatie met je favoriete parfum. Ik gebruik deze crème dan ook voornamelijk voor mijn handen en niet voor het hele lichaam en ook niet voor mijn gezicht omdat ik nogal een gevoelig huidje heb. Maar voor mijn handen (en voeten) werkt hij prima!

Er zijn nog 4 verschillende soorten blikjes.

3 thoughts on ““Crème in Blik” van de Hema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s