Necklace Flower

Knipsel

Eindelijk vakantie! Heerlijk onderuit gezakt op je strandstoel met een goede thriller, je nieuwste zomerjurkje en natuurlijk een hippe zomerketting. Ken je dat? Dat gevoel van zand op je huid, je grote teen in de zee om te voelen hoe warm (of koud) het water is, de wind in je haren en de zon op je huid. Maar dan…..

Trrrrrrrrrrrrrring………

Bam, de snoezer van je telefoon. Je zit rechtop in je bed, balen, het was maar een droom. Het lijkt nog net of je de zon op je huid voelt… Wanneer je uit bed stapt, een verfrissende douche neemt en je favoriete zomergeurtje op sprayt kan een geweldige zomerketting natuurlijk niet ontbreken. Bij het omdoen dwaal je weer terug naar die heerlijke strandstoel en dat goede boek…..

Oké, back to reality… Vandaag wil ik je graag deze leuke zomerse ketting laten zien.

Een mooie, lange (40,5 cm) zomerse ketting met een bloemhanger. Deze ketting is gemaakt van witte en roze rocailles met tussendoor wat zilveren kraaltjes. Onderaan hangt ook bedelhartje met de tekst Live the Dream en twee leuke kraaltjes. Deze ketting maakt je zomerjurkje helemaal compleet. Leuke slippertjes eronder en je bent klaar om in je strandstoel te ploffen met dat goede boek wat je al tijden wilt lezen!

Natuurlijk te verkrijgen in de webshop van SanShine.

 

Heb jij ook al zo’n zin in de zomer? 

8 thoughts on “Necklace Flower

  1. Van jouw blogje krijg ik gewoon zin in de zomer! Heel leuk geschreven, wat een droom. Hopelijk wordt het nog werkelijkheid binnenkort. Een mooi kettinkje zeg! Ik ga mijn vriend lief aan kijken, het is tenslotte bijna Moederdag!

    Geliked door 1 persoon

  2. Haha ik wou net zeggen, in welk deel van Nederland woon jij dat je al naar het strand kan haha. Leuke ketting weer. Heel leuk dat roze en wit!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s