Op verzoek

Een tijdje terug kreeg ik een leuk verzoekje; of ik een armband kon maken vanaf een foto. Natuurlijk kan dat! lees je mee?

Met SanShine maak ik ook sieraden in opdracht. Nu kreeg ik een foto doorgestuurd met de vraag of ik ook zoiets kan maken wat er op de foto stond. Jazeker kan ik dat. Dit was een zeer eenvoudig armbandje met de trend van nu; schelpjes.

Foto

Via de mail ontving ik een foto. Een leuke bracelet met schelpjes. Helemaal hip voor dit seizoen en toevallig was ik net bezig met ontwerpjes te maken met schelpjes. Deze kwam dus op een goed moment.

En zo is hij geworden

Na enige bestudering ging ik aan de slag. Diverse kralen passeerden de revue en werden bekeken of ze de juiste grote en maat hebben als wat er op de foto staat. Natuurlijk kan er het 1 en ander afwijken qua kleur of grote van de kraal. Nu was het bij deze ook niet moeilijk want zij wilde graag dat ik de zalmkleurige acrylkraaltjes zou gebruiken. Je weet wel die ik wel vaker heb laten zien. 🙂  (zoals hier ) Tussendoor stuur ik even een update van hoe het armbandje gaat worden en of het naar wens is.

Uiteindelijk is het zo geworden, met de zalmkleurige kraaltjes.

Hoe leuk en zomers is dit geweldige armbandje? Leuke kleuren combi met het paars, zalm en het wit/crème van de schelpjes.

Heb je zelf iets in je hoofd met schelpkraaltjes of een bepaalde kleurencombinatie? Misschien een leuk patroon voor een weefarmbandje? Leuk! Let me know! Dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.  Stuur me gerust een mail naar sandra.evers@live.nl.

Hou jij ook zo van zomerse armbandjes?

 

7 thoughts on “Op verzoek

  1. Echt heel erg bedankt! Ik ben er nog altijd heel erg blij mee. Ik heb nog niet echt de tijd gehad maar ik ga zeker even de tijd nemen om je armbandjes op mn blog te plaatsen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s