Winactie: Necklace “Beach”

img_68841

Was het bij jouw gisteren ook zo’n regenachtige dag? Bij ons wel en helaas voorspelt het weer voor vandaag ook niet veel goeds. Dus laten we de maandag dan maar eens goed beginnen met een winactie! Jullie hebben nog een winactie van mij tegoed vanwege het 1 jarig bestaan van WorldofSanShine. (Hier kun je het artikel teruglezen.)

Wat kun je winnen?

Zaterdag schreef ik een blogpost over deze leuke ketting. Ik kreeg er veel enthousiaste reacties op. Daarnaast schreef ik in het artikel dat het me leuk leek om met deze beauty een winactie te houden. Dus vanwege het 1 jarig bestaan van WorldofSanShine verloot ik deze Necklace Beach.

Wat moet je doen?

Heel simpel:

 • Like de facebookpagina van SanShine en deel het bericht dat op de facebookpagina staat.
 • Laat in een reactie hieronder weten waarom jij zo graag deze ketting wilt winnen.

 

Succes!

 

9 thoughts on “Winactie: Necklace “Beach”

 1. Leuke winactie en mooie ketting. Ik heb zelf de laatste tijd al het geluk gehad om een aantal winacties te winnen, dus laat ik deze keer het geluk aan iemand anders 🙂 proficiat met het 1jarig bestaan trouwens x

  Like

 2. Wat een mooie ketting! Ik doe echt heel graag mee. Ik heb momenteel niet heel veel kettingen meer dus deze zou ik wel bij mn sieraden willen toevoegen! Ik heb je bericht gedeeld.

  Geliked door 1 persoon

 3. Gaaf dat je deze ketting weggeeft. Het is dat ik gewoon niet handig ben met lange kettingen 😉 Je maakt er vast en zeker iemand heel blij mee.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s